Professionaliteit tot en met de laatste puntjes op de ‘i’

Bij het aanleggen van uw tuin staan uw wensen en voorkeuren voorop. Vervolgens nemen wij het voortouw in de mogelijkheden qua standplaats, grondsoort, tuinstijl en functionaliteit.

Tuinverzorger Verweij

Bestrating

Wij verzorgen bestratingen in allerlei varianten met prachtige materialen die nu beschikbaar zijn. Sierstraatwerk, split op matten, half-verharding, terrastegels in diverse verbanden, borderblokken, trapelementen, schanskorven, waterelementen etc. Hergebruik van materialen om juist tot een natuurlijke tuin te komen is een vraag die steeds meer voorkomt en die we in het werk meenemen. Aan ons kunt u het hele werk overlaten, van bodemopbouw tot de laatste steen die gelegd wordt!

Erfafscheidingen

Alles is mogelijk om de grens van uw tuin te bekleden. Wilt u zo veel mogelijk privacy, of juist een beetje doorzichtige grensbepaling langs uw tuin? Wij leveren en plaatsen alle oplossingen. Denk aan; natuurlijke oplossingen van conifeer- of heester-hagen, schuttingdelen, halfopen om en om planken, gesloten rabat of potdeksel, stalen mat met klimmers, schanskorven of creatieve combinaties.

Houtbouw

Hout geeft een prachtige rustige uitstraling aan uw tuin. Er zijn diverse mogelijkheden om hout in te zetten en daarvoor hebben we ook diverse materialen beschikbaar. De materiaalkeuze maken we met u. Vanuit smaak, prijs/kwaliteit en functionaliteit bepalen we welke houtsoort geschikt is voor het werk.  Denk aan vlonders, trappen, damwanden, schoeiingen, pergola’s, speeltoestellen enz.