Genieten van uw eigen droomtuin

Een goed tuinontwerp staat garant voor een tuin waar u het hele jaar door maximaal kunt genieten.
Stap voor stap realiseren wij uw (droom)tuin, passend bij uw budget en u zult versteld staan van het resultaat!

Tuinverzorger Verweij

Tuin

Dromen

Schets

Voor uw opdracht is bijna altijd een schets, een technische tekening of een werktekening nodig. Misschien heeft u zelf al veel voorwerk gedaan, dan kunnen wij met u samen de laatste stap zetten naar een werktekening om tot uitvoering over te gaan. Voor de tijd de we hiervoor nodig hebben berekenen we een uurtarief. Wanneer u tot gunning van de opdracht komt wordt dit deel meestal gecrediteerd op de factuur.

j

Ontwerp

Indien u besluit een tuinontwerp te laten maken brengen we u direct in contact met ontwerpbureau Eigen Stijl tuinontwerp. Dit bureau herbergt een schat aan ervaring in het ontwerpen van tuinen voor diverse opdrachtgevers. Er wordt contact gelegd voor een eerste gesprek waarin er wordt gekeken, geluisterd en gesproken over uw wensen en idee├źn, de locatie van de tuin en het budget dat u beschikbaar heeft. U kunt in dit gesprek aangeven hoe uitgebreid het ontwerp moet worden. Uw wensen en de grootte van de tuin zullen bepalend zijn voor de prijs van het complete ontwerp

N

Werkopdracht

Wanneer u tevreden bent met het ontwerp maakt DETUINVERZORGER voor de uitvoering een offerte. Er wordt een afspraak gemaakt en u ontvangt de offerte, toelichting van werkwijze en gebruikte materialen. Aan de hand van dit gesprek kunnen er nog wijzigingen worden toegepast aan de werkopdracht. Wanneer alles duidelijk is kunnen we de uiteindelijke offerte tekenen voor opdracht en gaan we het werk in plannen.

en dan begint het dubbele genieten: uitzicht op een nieuwe tuin en genieten van uw eigen tuindroom

Ingredi├źnten van een degelijk en verrassend tuinontwerp voor iedere klant;
de stijl en lijnen van het huis en het interieur / smaak, lijnenspel en vormgeving
de kracht van de plek zelf en de omgeving / lichtinval, omgeving, luchtkwaliteit
eisen en wensen van de opdrachtgever / smaak, eindbeeld, functionaliteit