U het genieten, wij de verzorging

U kunt ons op meerdere manieren inzetten in het tuinonderhoud: Het hele jaar door voor een vast bedrag plus een omschrijving van de afspraken. Maar ook; twee keer per jaar een heg snoeien, één keer per jaar de lei- en vorm-bomen snoeien, onderhoud tijdens uw vakantie of specifiek de tuin klaarmaken voor het seizoen wat aanstaande is. Alle vormen zijn mogelijk.

Tuinverzorger Verweij

Oog voor de seizoenen

Uw tuin een lust voor het oog door alle seizoenen heen. Met respect voor de natuurlijke processen in de tuin zorgen we dat u het hele jaar van uw verzorgde tuin gaat genieten. Gazons, borders, snoeien, bemesting, rust geven, beplanting inboeten, bollen poten, kortom; de juiste actie op het juiste moment.

Totaalonderhoud van de buitenruimte.

Onderhoud aan bestrating, tuinmuren, vlonders, schuttingen, tuinbeelden noem maar op. Verwijderen van alg-aanslag, onkruid op bestrating, gladde vlonders stroef maken, kort gezegd alle werken die er voor zorgen dat u kunt genieten van uw buitenruimte en dat de uitstraling die u mag verwachten behouden blijft voor de toekomst. We komen bijvoorbeeld gerust even uw tuinbeeldjes afborstelen of de kuipplanten naar binnen brengen.

Senioren met liefde voor hun tuin.

Heeft u altijd met plezier uw eigen tuin onderhouden en zo met de jaren een prachtige tuin opgebouwd? Misschien is uw situatie nu veranderd. Door leeftijd gezondheid of eenvoudigweg het ontbreken van tijd, lukt het niet meer om de tuin op niveau te houden. Dan is het een mooie stap om de tuinverzorger in te zetten.

Wij onderhouden uw tuin met respect voor uw inzicht en verwachtingen.